۲۳ خرداد ۱۳۹۲، ۱۹:۳۱

محمدی خبر داد:

شهرک صنعتی خرم آباد صاحب تصفیه خانه فاضلاب شد/ بازیافت آب برای آبیاری فضای سبز

شهرک صنعتی خرم آباد صاحب تصفیه خانه فاضلاب شد/ بازیافت آب برای آبیاری فضای سبز

خرم آباد - خبرگزاری مهر: مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان لرستان از ایجاد تصفیه خانه فاضلاب برای شهرک صنعتی شماره یک خرم آباد خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد محمدی ظهر پنج شنبه در این رابطه به خبرنگاران گفت: یکی از ضرورت و اولویت ها در بخش صنعت توجه به اقدامات زیربنایی است که در این راستا اقداماتی در دستور کار قرار گرفته است.

وی ادامه داد: به این منظور تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی شماره یک خرم آباد با سرمایه گذاری 10میلیارد ریالی بازنگری و اصلاح و طی هفته گذشته تحویل موقت شد.

مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان لرستان اظهار داشت: این تصفیه خانه در زمینی به مساحت 40 هزار متر مربع احداث شده است که با فرایند سیستم تلفیقی هوازی و با ظرفیت تصفیه 350 متر مکعب در روز در حد استانداردهای زیست محیطی فعالیت می کند.

محمدی یادآور شد: این طرح افزون بر حفاظت و صیانت از محیط زیست و دفع پسابهای واحدهای صنعتی مستقر در شهرک صنعتی خرم آباد، بخشی از آب تصفیه شده را به چرخه محیط زیست برگردانده و آب مورد نیاز اراضی کشاورزی و آبیاری فضای سبز این شهرک را تامین می کند.

وی یادآور شد: سیستم تصفیه خانه شهرک صنعتی شماره یک خرم آباد دارای قسمتهای مختلف ایستگاه پمپاژ و آشغالگیر، متعادل ساز بی هوازی، هوا دهی، ضدعفونی (کلرزنی)، ذخیره پساب و لجن و بستر لجن خشک کن و  واحد دانه گیر و چربی گیر است.

کد مطلب 2075520

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha